Go-Tan

Nieuwe website

Redesign en ontwikkeling van website

Go-Tan, vooral bekend van de heerlijke chilisauzen, is een professioneel georganiseerd maar klein familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door de broers Bing & Han Go. ‘Lekker eten’ speelt een heel belangrijke rol binnen de ‘foodloving family’. LiveWall is gevraagd om dit gevoel via digitale kanalen te vertalen.

Website
LiveWall heeft de bestaande (verouderde) website een volledige make-over gegeven. De nieuwe website is gefaseerd opgebouwd. In de eerste fase van dit project zijn de homepage en de productpagina overgeheveld naar de nieuwe omgeving. Hierbij was/is het zeer belangrijk dat de look and feel van de website matcht met de nieuwe (hippe) verpakkingen. Inspiratie in combinatie met informatie is daarin key! LiveWall heeft beide facetten gecombineerd tot een website waarvan je gaat watertanden.  

Social integratie
Om bezoekers extra te inspireren is er op de homepage een social feed geïntegreerd. Vanuit de feed worden de meest recente social posts van Facebook, Twitter en Instagram ingeladen. Post zijn clickable en verwijzen direct naar de social kanalen van Go-tan.  

Content
Alle content kan vanuit een content management systeem (CMS) worden beheert. Go-Tan kan zo vanuit het CMS zelf gemakkelijk content toevoegen, bewerken en rangschikken. Daarmee heeft Go-Tan zelf de volledige controle over alles dat op de website wordt getoond.  

Social content strategie
In het verlengde van de website heeft Go-Tan LiveWall gevraagd om de social kanalen een ‘pikantere’ uitstraling te geven. In nauwe samenwerking is een nieuwe content strategie bedacht. Middels het publiceren van leuke en sterke videocontent, welke matcht met de identiteit en de verpakkingen van Go-Tan, wordt foodlovers een heus kijkje in de keuken van Go-Tan geboden.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.