RTL Nederland

GTST.nl website

De site van de GTST community is vernieuwd!

GTST.nl is vernieuwd! LiveWall ontwikkelt en beheert de nieuwe GTST.nl website. Deze website is de vernieuwde digitale content hub voor alle GTST-fans. Het nieuwe GTST.nl biedt meer content achter de schermen, meer nieuws over de serie en extra’s rondom de Meerdijkers.

Content hub
Het vernieuwde platform is dé content hub voor de echte GTST fan. Zij lezen hier meer over de ontwikkelingen in en rondom de serie. Ook blijven ze zo op de hoogte van acties (winacties, quizzen, muzieklijsten en branded content), events en nog veel meer. GTST.nl heeft alle tools om de grote GTST-fans te voorzien van een digitale dosis GTST.

In character vs. Out of character
De website toont naast alle snippets en fragmenten rondom de GTST-verhaallijn, ook een kijkje in de wereld rondom GTST. De sectie 'Actueel' geeft al het dagelijkse nieuws (buiten Meerdijk) en het onderdeel 'Meerdijk' informeert de fan over het wel en wee in de verborgen stad in Nederland.

Easy to use CMS
De content voor de website wordt ingericht in een op maat en easy to use CMS. Binnen het CMS kan de gehele website worden aangestuurd en geüpdatet waarna de wijzigingen binnen enkele seconden op de website verschijnen. 

GTST.nl is het platform voor dé GTST-fan!

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.