RTL Nederland

25 Jaar Goede Tijden, Slechte Tijden

Feestelijke en interactieve website

De populaire soap, GTST, bestaat inmiddels alweer 25 jaar. Ter gelegenheid hiervan ontwikkelde LiveWall een interactieve website om de kijker een vaste omgeving te bieden. De website speelt in op het toenemende mobiele gebruik en is daarmee volledig responsive. Speciaal voor een kijkersactie,  startte RTL een samenwerking met Kinder Bueno.

Goede Tijden, Slechte Tijden is een Nederlandse soapserie die al sinds 1990 elke werkdag wordt uitgezonden op RTL 4. Deze soap vindt plaats in het fictieve plaatsje Meerdijk. Elke werkdag kan de kijker weer smullen van uiteenlopende intriges en dramatische gebeurtenissen. Het idee voor een Nederlandse soapserie kwam ruim 25 jaar geleden vanuit Joop van den Ende. 25 jaar later is deze populaire soap niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Inmiddels heeft al menig bekende Nederlander een rol bemachtigd in GTST en is het een populair podium voor beginnende acteurs.

Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van de populaire soap  ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, ontwikkelde LiveWall een feestelijke interactieve website. De nieuwe website is voorzien van alle hoogtepunten van de afgelopen 25 jaar. De bezoeker kan stemmen op zijn of haar favoriete fragmenten uit 25 jaar GTST en kan daardoor kans maken op exclusieve prijzen.
De bezoeker maakt kans om een kijkje te nemen op de GTST set, inclusief Meet & Greet, met daarbij een exclusieve rondleiding in Meerdijk en een GTST goodie bag.

De bezoeker heeft de keuze uit verschillende thema’s en periodes. De bezoeker kan deelnemen door een selectie te maken van zijn of haar favoriete scenes van de afgelopen 25 jaar.

In samenwerking met Kinder Bueno, worden er ook te gekke GTST prijzen weggegeven. De kijker maakt kans op een outfit van Lucas, de jas van Janine of Bianca’s kikkerverzameling. De kijkers kunnen deelnemen door een actieverpakking Kinder Bueno te kopen en hun unieke Bueno code in te voeren op de site. Naast de GTST prijzen, maakt de kijker ook kans op een Ipad Mini of een GoPro HERO4. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.