RTL Nederland

Holland's Next Top Model

Website & Actiepagina's

Voor het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model creëerde LiveWall Group een interactieve website en verschillende actiepagina’s. 

Website

De nieuwe website voor HNTM bestaat voornamelijk uit videomateriaal. Bezoekers krijgen een kijkje achter de schermen, kunnen afleveringen terugkijken, of kiezen voor bepaalde fragmenten. Daarnaast zijn er ‘Bonusvideo’s’ met beelden die niet in het tv-programma zijn terug te zien.

Ook worden de modellen voorgesteld, is er nieuws te lezen en zijn er uiteraard koppelingen met social media als Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter en YouTube. Facebookreacties worden ingeladen op de website en artikelen kunnen makkelijk afzonderlijk gedeeld worden.

Actiepagina

In samenwerking met Spotify creëerde LiveWall speciale HNTM-actiepagina’s. Met de Opel-stijltest ontdekken deelnemers hoe hun modegevoel aansluit op de nieuwste automodellen. Bovendien maakten ze kans op VIP-tickets voor de HNTM-finale.

Hollands Next Top Model

In de Nederlandse variant van hitserie America’s Next Top Model maken meiden kans op een carrière als fotomodel. Elke aflevering wordt er een model uitgesloten door de jury. Het eerste seizoen startte in september 2006. De jury in 2016 bestaat uit social media-ster Anna Nooshin, Fred van Leer, Anouk Smulders en Alek Bruessing. Het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model was vanaf 30 augustus te zien op RTL 5.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.