Endemol

ID&T The Roof

Online platform

In opdracht van Endemol en ID&T creeerde LiveWall Group 'The ROOF': een online platform over de elektronische muziekcultuur. 

The ROOF
Op the ROOF krijg je een (backstage) kijkje in de wereld van dance. We nemen je mee met de fans en brengen verhalen van de echte liefhebbers, ravers, festivalgroentjes en dj’s. The ROOF bestaat uit drie formats: Afterparty, Perfect Festival Summer en festival UNIVERSITY.

De website
The ROOF is een videoplatform geworden met verwijzingen naar Facebook, Instagram en YouTube. Er is meer informatie te vinden over de verschillende platformen en kijkers kunnen op de hoogte gehouden worden van de programmering. 

Afterparty
In Afterparty komen liefhebbers, professionals en nieuwelingen binnen de scene samen om hun belevenissen die ze hebben meegemaakt tijdens festivals en uitgaan te delen. Wie heeft er ooit seks gehad op de dansvloer? Hoe ga je om met een helse kater? Welke outfit kan je echt niet meer aantrekken naar de club? Het partypanel geeft antwoord.

Perfect Festival Summer
Perfect Festival Summer draait om vier vrienden die in duo’s allerlei challenges uit moeten voeren op festivals. Wie scoort zo veel mogelijk muntjes binnen een half uur? Welk team blijft het langst in de lucht tijdens een rondje crowdsurfen? Hoe bouw je een riant tentenkamp zonder gear? De winnaars gaan ervandoor met de eer en mogen feesten tot ze erbij neervallen, het verliezende team moet voor straf een rotklusje doen. Dixies schoonmaken bijvoorbeeld.

Festival UNIVERSITY
In een reeks afleveringen geven 'de Bucket Boys' op eigen wijze tips en tricks die goed van pas komen tijdens het festivalseizoen. Hoe skip je succesvol de rij bij de toiletten? Wat doe je als je al je vrienden kwijt bent? Op welke manier versier je de meeste hotshots? Bucket Boys Joep en Thijs hebben op alles een ongepast antwoord.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.