Kinepolis

Fantastic Beasts

Interactieve quiz in de bioscoop

Samen met Kinepolis verraste LiveWall de bezoekers van de Fantastic Beasts marathon in Antwerpen met een interactieve game. De enige keer dat het publiek zijn telefoon in de bioscoop aan mag zetten mét het geluid aan.

Marathon
Tijdens de Fantastic Beasts marathon nemen bezoekers deel aan een interactieve quiz, gevolgd door een gevecht. Door het beantwoorden van verschillende quizvragen én het spelen van een virtueel toverstafgevecht, wordt het duidelijk wie de grootste filmfan was. 84% van de aanwezigen hebben een gokje gewaagd om het fantastische Kinepolis prijzenpakket te bemachtigen! 

Fantastic Beasts
Fantastic Beasts zijn Brits-Amerikaanse films geïnspireerd op de gelijknamige boeken van J.K. Rowling. De films zijn een spin-off van de Harry Potter-filmserie. De scripts zijn geschreven door J.K. Rowling en de films zijn geregisseerd door David Yates, die ook de laatste vier Harry Potter-films regisseerde. De hoofdrol van Newt Scamander wordt vertolkt door Eddie Redmayne.

Kinepolis
Kinepolis Group is een Belgische bioscoopketen met filialen in West-Europa en Canada. Kinepolis België telt 11 vestigingen en  jaarlijks ontvangen ze maar liefst 8,4 miljoen bezoekers. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.