Intratuin

Content strategie

Ontwikkeling van een content strategie voor Intratuin

Intratuin is met 30% marktaandeel in tuincentra marktleider. LiveWall is partner van Intratuin op het gebied van het doorvertalen van hun identiteit, producten en kennis via de online kanalen aan de hand van het verspreiden van goede videocontent.

Intratuin heeft meer dan 60 vestigingen om de Nederlandse, Belgische en Duitse markt te bedienen. Gezien het grote assortiment en de ruime ervaring helpt LiveWall Intratuin om zich als kennis- en inspiratiepartner van de grote afzetmarkt de positioneren. 

Strategie
Bijna alle content dat online wordt geconsumeerd is tegenwoordig video. LiveWall heeft een contentstrategie opgesteld voor Intratuin. De strategie bestaat uit een contentkalender welke is gebaseerd op de geplande promoties, seizoenen en bekende dagen. 

Productie
LiveWall heeft diverse formats ontwikkeld zoals DIY video's, Tuin Tips en Leven in de Tuin. Wij geloven in de kracht van online formats, omdat een format herkenbaarheid en kennis uitstraalt. Onder elk format worden diverse videoseries ontwikkeld welke via online campagnes onder de aandacht worden gebracht bij de doelgroep. 

Resultaat
LiveWall heeft met haar dochteronderneming verschillende videoseries ontwikkeld waar de doelgroep online enthousiast op reageert. 

Toekomst
Op basis van de contentstrategie worden elk kwartaal nieuwe videoformats en concepten in overleg met Intratuin bedacht en geproduceerd. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.