Intratuin

Meer verstand van je kamerplant

Interactieve video cursus en blog

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? Volg dan de gratis online plantencursus van Intratuin, ontwikkeld door LiveWall, en leer in 6 interactieve lessen en bijbehorende blogs alles over de verzorging van je kamerplanten.

Lesmateriaal
In 6 lessen, die om de dag per e-mail worden verstuurd, leer je alles over snoeien, stekken en verpotten. Ook onderwerpen als voeding, ziektes en de ideale luchtvochtigheid komen langs. De lessen bestaan uit een korte video en een blog met praktische tips waarin je alles rustig kunt teruglezen. Plantengoeroe Joost stelt in de video een paar keer een vraag die moet worden beantwoord door op het antwoord te klikken. De cursus is te vinden op https://www.intratuin.nl/cursus.

De volgende onderwerpen komen in de lessen aan bod:

  • Les 1: Wat heb je nodig als je een kamerplant wilt kopen? Hoe groeit een plant nu precies? En: welke kies je?
  • Les 2: Je hebt een plant, en nu? Leer alles over de juiste pot en de beste plek. En matcht je plant wel met je huisdieren?
  • Les 3: Hoeveel water, licht en voeding hebben je groene vrienden nodig? Mag je ze verplaatsen? En waarom is luchtvochtigheid zo belangrijk?
  • Les 4: Help, mijn plant groeit: alles over verpotten en snoeien.
  • Les 5: Brrr, beestjes in je plant: voorkom ziektes en ongedierte.
  • Les 6: Stap voor stap stekken: zo breid je je plantenfamilie uit.

Intratuin
Intratuin is dé groenspecialist met kennis van wat in de wereld gebeurt en wat lokaal speelt. Zij beschouwen natuur als de kern van het leven en zij willen om die mensen dichterbij een natuurlijke manier van leven brengen. Dit doen ze door op het juiste moment te inspireren met de juiste producten, vers en actueel.

Resultaten
Met maar liefst 14.000 unieke aanmeldingen spreken we hier van een geslaagde campagne! 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.