Intratuin

Ontdek jouw groentrend

Online video campagne voor de laatste groentrends

Het najaar is begonnen en dat betekent minder tijd buiten en meer tijd binnen. Intratuin speelt hier graag op in door aan te moedigen om het thuis gezellig te maken met de nieuwe woontrends voor het najaar van 2018. In samenwerking met Intratuin heeft LiveWall een veelomvattende online video campagne verzorgd om deze trends te presenteren.

Groen in huis
De maanden september en oktober zijn dé woonmaanden in Nederland. Intratuin speelt hier graag op in door aan te moedigen om het thuis gezellig te maken met een gezonde portie groen. Daarom presenteert Intratuin dé nieuwe groentrends voor het najaar van 2018, gecombineerd met de nieuwste trends op woongebied. LiveWall heeft hiervoor een creatieve online video campagne ontwikkeld.

Groenspecialist
Intratuin is dé groenspecialist met kennis van wat in de wereld gebeurt en wat lokaal speelt. Zij beschouwen natuur als de kern van het leven en zij willen om die reden natuur bereikbaar maken voor iedereen. Zelfs voor de personen zonder groene vingers. Uit deze gedachte is de campagne 'ontdek jouw groentrend' ontstaan.

Ontdek jouw groentrend
Bij deze campagne ligt de focus op 4 stijlen/trends. Zo onderscheiden we de volgende trends voor het najaar van 2018:
- Frost Delight (vergrijsd & zacht)
- Denim Blues (stoer & natuurlijk)
- Floral de Luxe (bloemen & weelde)
- Happy Retro (retro & vrolijk)

Voor iedere woontrend wordt in samenwerking met LiveWall een video geproduceerd.

Video content
In deze video wordt de nadruk gelegd op een karakteristieke plant, bij iedere trend is één plant uitgekozen: de zogenaamde 'groene held'.  Naast de video's die de plant in de spotlight zetten, worden er ook video's geproduceerd die zich focussen op de kweker van de plant. In deze video staat de kweker en zijn passie voor het kweken van planten centraal.  Als laatste wordt er gewerkt met livestreams om interactie te creëren tussen de groenexpert en de doelgroep. In deze livestreams bespreekt de plantencoach de 'groene held'-planten en is er tijd voor fans om vragen te stellen.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.