BOD Events

Get on Stage with Jupiler

Swipe game

Nederland wordt de laatste jaren overspoeld met festivals, maar de prijskaartje van de meeste festivals rijzen vaak de pan uit. Behalve bij Dancetour. Dancetour is namelijk gratis toegankelijk en is daarmee al jaren één van de populairste festivals voor feestvierders vanaf 16 jaar. Met 7 edities verspreid door heel Nederland hoeft niemand Dancetour te missen!

Online activatie
Ter promotie van de verschillende stages organiseert BOD Events al jaren toffe (online) activaties om Dancetour onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. Zo ook dit jaar! In opdracht van BOD Events heeft LiveWall de ‘Get on Stage with Jupiler - Swipe Game’ ontwikkelt.

Get on Stage
In de game moeten fans inflatable party-items vangen (door te swipen) waarmee punten verdiend kunnen worden, maar let op… er zijn ook scherpe objecten die ze moet ontwijken. Uiteindelijk is het de bedoeling om een zo hoog mogelijke score te behalen. De beste spelers maken kans VIP-ervaringen met vrienden op de festivals en toffe merchandise.

De ‘Get on Stage with Jupiler - Swipe Game’ kan gedurende een campagne periode van 13 weken gespeeld worden. Elke stage heeft een eigen leaderboard en per leaderboard worden er wekelijks toffe prijzen verloot. Volop kans om te winnen dus!

Slice game
De ‘Get on stage with Jupiler - Swipe Game’ is een afgeleide van de ‘McFlurry - Slice Game’, welke is ontwikkeld als native SDK (mobile only). Om de game-ervaring ook beschikbaar te maken voor web heeft LiveWall moderne HTML5 toepassingen gecombineerd met een Phaser game framework. Aanvullende heeft LiveWall een campagne pagina ontwikkelt waarop de game via iframe ook op desktop gespeeld kan worden.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.