KLM

Pack Your Destination

Campagne website

Pack Your Destination! Met deze doorlopende campagne voor KLM laat LiveWall reizigers een virtuele koffer pakken. Naar welke bestemming gaat jouw volgende trip?

De KLM-Pack Your Destination Campagne is een doorlopende campagne waarin enkel mensen worden getarged die lange tijd geen tickets hebben besteld via KLM.com.

De campagne

Met Pack Your Destination wordt er op basis van 7 vragen een reis voor je uitgezocht! Heb je bijvoorbeeld veel of weinig budget? Houd je van een warm zandstrand of is avontuurlijk skiën meer iets voor jou? De vragen zijn in duidelijke graphics gegoten, die leuk en makkelijk te beantwoorden zijn. Op basis van de zeven antwoorden ontvangt de deelnemer een digitale koffer met een passende vakantiebestemming.

Resultaat

Uiteraard staat er bij de voorgestelde vakantiebestemming een korte beschrijving. Ben je enthousiast en wil je een vlucht boeken? Dat kan met één klik! Of je stelt notifications in, voor als je deze plek een andere keer wil bezoeken. Niet tevreden met jouw gekozen vakantieoord? Dan speel je de quiz gewoon opnieuw.

KLM

LiveWall en KLM werken samen binnen meerdere campagnes. Bijvoorbeeld de DreamDeals, een nieuw Surfplatform of de Geslaagde Actie voor scholieren.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.