KLM

Weet & Win Quiz

Online quizmodule

KLM, De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, laat reisagenten en -adviseurs iedere maand kennis maken met nieuwe features, ontwikkelingen en mogelijkheden via onze online quiz-applicatie.

KLM
KLM werd opgericht op 7 oktober 1919 en is de oudste luchtvaartmaatschappij die nog onder haar oorspronkelijke naam opereert. Vanuit thuisbasis Amsterdam voert KLM wereldwijd vluchten uit met meer dan 200 toestellen. Voor reisagenten en -adviseurs onderhoudt KLM de JIJ&KLM webomgeving, waarop reisnieuws en KLM-ontwikkelingen worden getoond.

Weet&Win! Quiz
Om de reisagenten en -adviseurs op een leuke manier op de hoogte te houden van het KLM-nieuws, verzorgen we iedere maand een Jij&KLM Weet&Win! Quiz. De quiz wordt online gespeeld en bestaat uit verschillende vraagsoorten, zoals meerkeuzevragen met een tijdsbonus, Google Maps-vragen en fotovragen. Deelnemers maken kans op vliegtickets en KLM-merchandise.

We verzorgen de content, visuals, vormgeving, banners en activatie van de Jij&KLM Weet&Win! Quiz.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.