KWF Kankerbestrijding

Gepersonaliseerde Bedankvideo KWF Donateurs

Voor wie brandt jouw lampion?

Om alle donateurs van een lampion tijdens de jaarlijkse Lampionactie te bedanken, ontwikkelt LiveWall in samenwerking met KWF Kankerbestrijding een gepersonaliseerde bedankvideo.

Lampionactie
Op 28 dec 2018 komt de jaarlijkse Lampionactie tot haar ontknoping. Op deze dag worden meer dan 25.000 gedoneerde lampionnen door vrijwilligers bij Paleis Soestdijk in de vorm van een groot hart geplaatst. Iedere lampion wordt gedoneerd voor een dierbare die is geraakt door kanker. Net zoals op de lampionnen in het grote hart, krijgt iedere donateur in de persoonlijke bedankvideo de naam te zien voor wie de lampion is gedoneerd. Met het gedoneerde bedrag wordt onderzoek naar kanker gefinancierd. Een mooie samenwerking voor een nog mooier doel!

400% meer bereik
Tijdens de campagne zijn er ruim 25.000 persoonlijke video’s verzonden. Deze zijn ontzettend veel gedeeld wat resulteerde in een mega bereik! De site kreeg hierdoor 400% meer hits dan dat er video’s waren gecreëerd.
Een geslaagde campagne als uitkomst van een mooie samenwerking!

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.