Licor 43

Creëer jouw Golden Moment

Campagne website

In samenwerking met RTL, organiseerde Licor 43 een exclusief evenement: Puro 43 Music Sessions. LiveWall ontwikkelde daarbij een online campagne.

Deze campagne stond geheel in het teken van het creëren van een ultiem moment, the Golden Moment. Door deel te nemen aan de actie maakte je kans op kaarten voor dit exclusieve evenement, Puro 43 Music Sessions.

 

De deelnemers kregen de keuze om te kiezen uit hun favoriete Licor 43 cocktail. Bij iedere cocktail werd de samenstelling van de ingrediënten getoond om de deelnemers van meer informatie te voorzien tijdens hun keuze.

 

Daarnaast was het ook mogelijk om een locatie te kiezen waar jij je Golden Moment wilde beleven. Als laatste konden de deelnemers nog een reden opgeven waarom zij een Golden Moment wilden beleven en was de mogelijkheid aanwezig om hun eigen Golden Moment te delen met vrienden.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.