Lotto

Juichteam

#samenjuichen

In de zomer van 2016 was Lotto met haar Juichteam aanwezig bij de Tour de France. En natuurlijk mocht het schaatsseizoen in eigen land ook niet ontbreken. In samenwerking met House of Sports ontwikkelden LiveWall En Lotto verschillende concepten om de Thialf-bezoekers (en de mensen thuis) te betrekken bij de campagne #samenjuichen. 

LiveWall
Op de grote schermen in het Thialf-stadion werd een LiveWall gestoond, zodat de juichfoto's van supporters voor iedereen te zien waren. Ook bevatte de LiveWall een speciaal geanimeerde call-to-action-video, die het publiek oproept om haar juichfoto's te delen.
 
Tickerbar
Ook ontwikkelde LiveWall een tickerbar. Zo konden de supporters hun favoriete schaatsers een hart onder de riem steken met een bemoedigende tekst.

Juichcam
Afgeleid van de bekende 'Kisscam' introduceerde Lotto de 'Juichcam' die op de grote schermen in het stadion te zien was. Wanneer één van de bezoekers in beeld komt, wordt hij of zij aangespoord om zo hard mogelijk te juichen.
 
Juichpagina
Om alle juichmomenten van de supporters ook achteraf te kunnen bekijken, ontwikkelde LiveWall een streampage waarop de foto's met de #samenjuichen terugkomen.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.