Maandag

Maandag op de carrièrebeurs

Bullshit Bingo

Maandag, een detacheringsbureau binnen de publieke sector, was in 2017 aanwezig op de carrièrebeurs in Rai Amsterdam. Om de stand interactief en aantrekkelijk te maken, ontwikkelde LiveWall de cv-Bullshit-Bingo.

Bullshit-Bingo
Op de beurs deelde een presentator bingokaarten uit met daarop typische krachttermen die op (te) veel en (te) vaak op cv’s voorkomen. Denk aan woorden als 'teamplayer', 'hands-on' en 'out-of-the-box'. Vervolgens legde de presentator op een ludieke manier uit waarom deze woorden niet geschikt zijn voor op jouw cv. Via een iPad bediende de presentator diverse schermen en liet hierop de 'bullshit'-woorden voorbij komen.

LinkedIn
Via de activatie mochten beursbezoekers een eigen LinkedIn-header maken, met woorden die bij origineel zijn en wél bij ze passen. Deze header werd on-the-spot opgeslagen als afbeelding in het juiste LinkedIn-formaat. Handig!

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.