McDonald's

Spot the ball

Red Devils Game

McDonald's beloont gebruikers van hun app graag! Daarom komen er op gepaste tijden leuke korte games in de app. LiveWall zorgt voor de concepting, creatieve uitwerking en development van deze games. Deze keer wordt er gekozen voor een retro-spel, namelijk 'Spot the ball'. Gebruikers maken hier kans op het winnen van tickets voor een wedstrijd van het Belgische voetbalteam de Rode Duivels.

Gameplay
Het spel start wanneer de eerste foto van een historisch voetbalmoment tevoorschijn komt. Echter ontbreekt er één klein detail, de bal is niet meer te zien op de foto. Het is aan de gebruiker om aan de hand van de foto te raden waar de bal zich bevindt. Om het spel allemaal een beetje spannender te maken krijgt de gebruiker hier maar een vijftal seconden voor. De combinatie van deze twee zorgt ervoor dat je het spel telkens opnieuw wilt spelen. 

Loyaltypunten
McDonald's werkt met een loyaltyprogramma. Dit programma zorgt ervoor dat je als trouwe klant kortingen kan krijgen wanneer er genoeg voor gespaard is. In deze nieuwe game is het voor gebruikers mogelijk om loyaltypunten in te zetten om extra levens te krijgen. Zo verhoogt de kans op een ticket voor een voetbalwedstrijd van de Belgische Rode Duivels. 

Leaderboards
Dagelijks is er kans op een ticket voor een epische wedstrijd van de Rode Duivels aan de hand van leaderboards. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat spelers elke dag opnieuw komen spelen. Gebruikers moeten gemiddeld 10 keer opnieuw spelen, dit zorgt dus voor meer contactmomenten tussen McDonald's en haar klanten. Zo zorgen we met een game voor meer klantenbinding.

 

 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.