McDonald's

De Cadeau Kalender Game

Doolhof game activatie

Ter promotie van de jaarlijkse McDonald's Cadeau Kalender ontwikkelt LiveWall in samenwerking met TBWA 'de Cadeau Kalender Game', een interactief doolhof. Daarnaast wordt de game gebruikt om de nieuwe 'Hidden Calendar', een geheim deel van de Cadeau Kalender, te teasen aan de beste spelers.

Cadeau Kalender
De Cadeau Kalender game is te spelen in de officiële McDonald's app, ter promotie van de jaarlijkse Cadeau Kalender.

Doolhof
Spelers worden in een willekeurig genenereerd doolhof gedropt en navigeren deze doormiddel van motion controls (gyroscoop).  Het spel bestaat uit 5 doolhoven, die varieren in grootte en tijdslimiet. Het doel van de speler is om de uitgang van het doolhof te bereiken binnen de tijdslimiet.

Punten verzamelen
In ieder doolhof zijn drie producten (burger, frietje en frisdrank) te vinden, die de speler dient te verzamelen voor extra punten. Ook zijn er twee powerups die bemachtigd kunnen worden: een klokje dat je extra tijd geeft en een kaart die je tijdelijk een overzicht van het doolhof geeft.

Resultaat
Wanneer de speler binnen de tijdslimiet alle drie de producten heeft verzameld EN de uitgang heeft bereikt, krijgt de speler de hint naar de Hidden Calendar te zien. Tevens is zijn result screen dan 'om te draaien' naar een 'Hidden result screen'. 

Leaderboard
De totaalscore van de speler over de vijf levels wordt, indien deze bij de top tien behoort, getoond in de leaderboard.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.