RTL Nederland

Moordvrouw

Second Screen Applicatie

Wil je als fan meerechercheren met de hitserie Moordvrouw? Via een Second Screen, geïntegreerd in de RTL XL App, waan je jezelf even politieagent. 

Door vlak voor een uitzending van Moordvrouw de RTL XL App te openen, help je mee de Moordvrouw-zaken op te lossen. 

App
Tijdens de uitzending zoeken aspirant-speurders met de app mee naar de daders. Zij krijgen verschillende vragen, challenges en unieke content te zien. Challenges variëren van het zoeken naar belastende bewijzen in diverse (180-graden) ruimtes, tot onderzoeksvragen die zo snel mogelijk beantwoord moeten worden en video's met unieke content om de user te helpen bij de speurtocht. Weet je de goede antwoorden? Dan stijg je in rang en kun je jezelf opwerken tot eerste hoofdcommissaris.
 

Moordvrouw
Moordvrouw is een Nederlandse actieserie op RTL4 en ging in première op 20 januari 2012. De titel verwijst naar hoofdpersonage Fenna Kremer, gespeeld door Wendy van Dijk. Kremer gaat na een traumatische ervaring opnieuw aan het werk in Leeuwarden, waar ze haal collega's ergert en verrast met haar solistische aanpak, intuïtie, verwerpelijke methoden en haar succes. Tegenspeler Thijs Römer speelt rechercheur Evert Numan. In 2017 ging het zesde seizoen van Moordvrouw van start.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.