National Geographic

Talisman travel design

Win een reis naar Zuid-Afrika

In opdracht van Talisman Travel Design en in samenwerking met National Geographic ontwikkelde LiveWall een interactieve Zuid-Afrika game. Met deze game maakten deelnemers kans op een geweldige en fascinerende rondreis door Zuid-Afrika.

Talisman Travel Design is dé reisspecialist binnen het exclusieve segment. Als toonaangevend reisspecialist binnen deze branche ontwerpt Talisman voor iedere individuele reiziger een unieke en onvergetelijke reis. 


In de door LiveWall ontwikkelde online game gaat de deelnemer op de stoel zitten van de reisspecialist. Aan de hand van de door hen ingevulde gegevens en voorkeuren, kon de deelnemer een op maat gemaakte reis samenstellen. Deze reis moest exact aansluiten bij de wensen en behoeftes van de door hen gekozen personages. Zo kunnen deelnemers kiezen uit verschillende accommodaties, activiteiten en excursies.

 

De uiteindelijke samengestelde reis werd vervolgens in een persoonlijke aftermovie verwerkt, welke vervolgens gedeeld kon worden op Facebook. Aan de hand van deze persoonlijke aftermovies werd er een winnaar gekozen. De winnaar van deze game ontvangt een geheel verzorgde reis naar Zuid-Afrika voor twee personen. Een National Geographic-fotograaf reist met het gezelschap mee.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.