Natuurhuisje

TV Commercial

Back to basics

In Nederland is er een wildgroei aan stadse drukte en is er altijd wel ergens iets te doen. Om af en toe jezelf terug te trekken in de rust van de natuur, is er Natuurhuisje.nl. Een website waar je unieke accomodaties kunt boeken, midden in de natuur. Natuurhuisje.nl vroeg LiveWall om een sfeervolle commercial te maken van het aanbod van prachtige huisjes in de ongerepte natuur. Die uitdaging heeft LiveWall met beide handen aangegrepen, met een spraakmakende commercial als resultaat.

Aanbod
Natuurhuisje.nl biedt duizenden huisjes in de natuur aan. In deze huisjes geniet je van de rust, de ruimte en de natuur. Om een beeld te geven van de vibe bij een overnachting in een van deze huisjes, heeft LiveWall opnamen gemaakt bij een van deze huizen. Bij een prachtig meer in het oosten van Nederland zijn er in twee shoot-dagen diverse beelden geschoten. Denk hierbij aan droneshots, zons op- en ondergang en het creëren van een heus kampvuur.

Televisie commercial
De commercial is tijdens het voorjaar van 2019 te zien op alle zenders van de Nederlandse televisie. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.