Night of the Proms

Night of the Proms goes America

Laat NOTP naar jouw stad komen

De populaire concertenreeks Night of the Proms heeft besloten haar horizon te verbreden en een aantal shows in de Verenigde Staten te organiseren. Om de Amerikanen warm te krijgen voor deze shows heeft LiveWall een platform gebouwd waarop huidige bezoekers via hun connecties de Amerikanen konden enthousiasmeren.

Win een trip
Uiteindelijk is het de bedoeling dat mensen in Amerika benaderd worden door de huidige bezoekers en haar connecties. Door als deelnemer zoveel mogelijk kilometers af te leggen tussen je connecties kon je een trip naar Kansas city winnen!

In 2014 vierde Night of the Proms haar 30ste verjaardag. Om dit te vieren kon er een duo-meet&greet gewonnen worden met een van de artiesten.  Je hoefde niet veel te kunnen of te laten zien om kans te maken op de prijs. Via Facebook registreerde de applicatie al wie deelnam aan de wedstrijd. Het enige wat de deelnemer moest invullen was de artiest met wie hij of zij graag een meet&greet wilde winnen.  

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.