NS

Mooiste Tracé audiotour

Native mobile app met geotags

Treinreizigers kozen het traject Almere Centrum – Lelystad tot ‘Mooiste treinreis van Nederland 2016'. In opdracht van Kumpany creëerde LiveWall een audiotour mét geotags, speciaal voor deze treinsafari langs de Oostvaarderplassen.

Nadat je de audiotour-app op je mobiel hebt gedownload, is de reislustige Erica Terpstra jouw persoonlijke gids. Zij praat je bij over alle hoogtepunten op het gebied van natuur, cultuur en geschiedenis.

GPS
In overleg met Staatsbosbeheer werden er verschillende higlights gekozen voor de treinreis. Op basis van GPS-tags krijgen de treinreizigers meer info tijdens de rit: audio, fotografie en tekst verrijken de route.

Audiotour
In het bijzijn van een conducteur en boswachter, opende Erica de audiotour in de stationshal van Almere. In de weken daarop deelde de NS 20.000 verrekijkers uit onder forenzen, waarmee ze zelf het uitzicht over de grootse polder en natuurgebied Oostvaardersplassen konden ontdekken.

De app ‘NS mooiste tracé audiotour’ is te downloaden in de Appstore en Google Play.

“Ik heb veel van de wereld mogen zien maar uiteindelijk is er niets zo fijn als thuiskomen in mijn mooie Nederland, waar veel te zien en te beleven valt. Nederland is prachtig, kijk maar uit het raam. Ga er dus lekker voor zitten en kijk vooral naar buiten, want er is hier een hele hoop te zien.”

Erica Terpstra”

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.