Parcify

Bezorg applicatie

Parcify brengt je pakket daar waar jij bent

Kleding, cadeaus en elektronica: iedereen shopt tegenwoordig online. Met als grootste frustratie dat je niet thuis bent wanneer jouw begeerde pakketje wordt bezorgd. Startup-pakketbezorger Parcify maakt hier korte metten mee. Jouw pakketjes worden geleverd waar en wanneer jij dat wil. IntoApps vond dit een geweldig idee, en maakte dus ook graag een handige mobiele app.

Parcify
Via de Parcify-app geef je aan waar en wanneer je jouw pakketje wil ontvangen. De mobiele applicatie houdt bij waar je je bevindt, zodat de koerier per fiets naar de locatie kan rijden. Bovendien kun je rechtstreeks communiceren met de bezorger, zodat je jouw pakketje nooit mist. Wanneer de koerier tot op tien meter is genaderd, krijgt de ontvanger een seintje en kan het pakket worden overhandigd.

De app
Wanneer je de Parcify-app downloadt op je smartphone, krijg je een adres waarop jouw pakjes worden geleverd. Dat kan een kantoor van Parcify zijn, of dat van een lokale handelaar die met het bedrijf samenwerkt. De logistieke speler – Bpost, PostNL, DHL of een andere parceldienst – levert het pakje dus niet bij de besteller, maar op een Parcify-adres. Parcify stuurt je vervolgens via de applicatie een bericht, om te melden dat jouw pakje is aangekomen.

Als klant mag jij bepalen waar en wanneer je pakket wordt bezorgd. Deze bezorgtijd en -locatie mag je tot een uur van tevoren wijzigen. Via de app volg je je pakket op de voet én beoordeel (of bedank) je de koerier. Ook heb je een goed overzicht van je gekochte pakketjes. 

Succesverhaal
Amper een jaar na de eerste levering is Parcify actief in vier steden (Antwerpen, Gent, Brussel en Amsterdam) mét Bol.com als partner. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.