Peijnenburg

Appen naar Peijnenburg

Mobiele app

Voor het bekendste koekenmerk van Nederland met de slogan “happen naar Peijnenburg” ontwikkelde LiveWall een mobiele applicatie met een zeer passende naam; Appen naar Peijnenburg.

Het doel van deze mobiele applicatie was het creëren van een intern sociaal netwerk waarin collega’s elkaar op een laagdrempelige en informele wijze kunnen informeren over elkaars werkzaamheden, events en nieuwe producten. Alle werknemers van Peijnenburg hebben een persoonlijk profiel binnen de applicatie en kunnen tekst, foto en video berichten met elkaar delen op de tijdlijn.

Peijnenburg wordt, als consumentenproduct ontwikkelaar, gekenmerkt door compleet verschillende teams qua werknemers. Zo staat de bakker in de fabriek en zit de brand manager op kantoor. Door middel van de mobiele applicatie is het mogelijk om de beleving van elkaars werkzaamheden op ludieke wijze met elkaar te delen.

De berichten uit de applicatie komen tevens, in combinatie met social media content, op schermen binnen het kantoor terug. Hierdoor deelt Peijnenburg ook de beleving en de samenhorigheidsgevoel met alle bezoekers.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.