Philips

Connect Tour App

De challenge

Philips organiseerde een sportieve en educatieve fietsroute, die verleden, heden en toekomst met elkaar verbindt. Voor LiveWall Group de taak een handige en educatieve app bij deze 'Connect Tour' te maken.

Philips Connect Tour
De Philips Connect tour leidt je 15 kilometer lang van de het Philips Innovatie Centrum in Eindhoven langs het indrukwekkende industriële erfgoed van Philips, met onderweg verschillende quizvragen. De tocht voert langs markante gebouwen en locaties, die van grote betekenis zijn geweest voor de ontwikkeling van Philips en de regio Eindhoven. Ook doorkruis je schitterende stukken natuur, of strek je je benen bij horecagelegenheden. Mensen die wat langer willen pauzeren, kunnen een bezoek brengen aan het Philips Museum.

Philips
De wortels van Nederlands electronicaconcern Philips liggen in Eindhoven. Het concern produceert onder andere medische apparatuur en consumentenelektronica. Philips is de oprichter en tot 2016 hoofdsponsor van voetbalclub PSV.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.