Pluto Sport

Sneaker Memory

Online campagne

Voor online merksportwinkel Pluto Sport ontwikkelde LiveWall Group ‘sneaker memory’: een responsive memorygame op basis van het sneakeraanbod van Pluto Sport. 

De game
Door zo snel mogelijk het Sneaker Memory-spel op te lossen, maken deelnemers kans op € 100,- shoptegoed. Je score deel je met je vrienden. Ben je niet tevreden met de behaalde tijd? Dan speel je het spel gewoon nog een keer. Naar aanleiding van het spel zette LiveWall Group een advertising campaign op, inclusief retargeting. 

Retargeting
Met retargeting plaats je de verschillende bezoekers van je website in een eigen segment. Zo kan je iedere groep op een andere manier benaderen en krijgen bezoekers een custom advertentieboodschap te zien. Hierdoor wordt de relevantie van de campagne enorm verhoogd, wat je terug zal zien in de resultaten van de campagne.

Pluto Sport
Online sportwinkel Pluto Sport biedt ruim 10.000 artikelen uit de nieuwste collecties van topmerken. Het inkoopteam zorgt niet alleen voor superdeals, maar reist door heel Europa op zoek naar de nieuwste collecties die in Nederland niet te koop zijn.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.