Radio 10

Stemmodule

De challenge

Voor Radio 10, één van de oudste commerciële omroepen van Nederland, ontwikkelde LiveWall een stemmodule op maat. Tijdens verschillende thema-uitzendingen, werden er enkel nummers gedraaid van bepaalde genres of artiesten. De luisteraars bepaalden vervolgens welke nummers ze in de show wilden terughoren.

Stempagina
Tijdens de uitzendingen werd promotie gemaakt voor de stemmodule en werd het publiek verwezen naar de stemwebsite. Elke luisteraar kon vervolgens per thema 4 stemmen uitbrengen. En per geselecteerd nummer kon de luisteraar een motivatie toevoegen.

Verschillende thema’s
Radio10 bedacht verschillende thema’s om de luisteraar te blijven verrassen: van de 110 beste nummers van overleden artiesten tot de beste nummers van Michael Jackson. Door deel te nemen aan de stemrondes, konden luisteraars zelfs een reis naar Miami winnen.

Voor elke stemronde creëerde LiveWall een nieuw design: volledig in lijn met het thema. Tevens kreeg Radio10 een exportlink waarmee ze op elk moment de tussenstand van het aantal stemmen konden inzien.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.