Randstad

55 Jaar!

Wereldwijd event met Social Wall en personal videos

Randstad bestaat 55 jaar en dat mag gevierd worden! Vol trots ontwikkelde LiveWall voor dit feestelijke jubileum een unieke Social Wall, Photo Gallery en Persoonlijke Aftermovie. Niet enkel voor de Nederlandse vestigingen, maar voor 26 verschillende landen wereldwijd. 

‘Randstad 55 jaar’
Al 55 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Ze helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrieres vorm. In 2015 behaalde Randstad de mijlpaal van 55 jaar en lieten dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Randstad vierde hun jubileum samen met haar medewerkers tijdens een groot feest op 26 locaties wereldwijd in 5 continenten. LiveWall leverde een mooie bijdrage aan dit festijn. 

‘Wereldwijde Social Walls’
Speciaal voor dit wereldwijde event ontwikkelde LiveWall een Social Wall die geo located was voor tientallen verschillende landen. Door het gebruik van geolocatie-technologie kon nauwkeurig in kaart worden gebracht in welk land de gebruiker zich bevond.  Voor elk land werd er persoonlijke en unieke content getoond.
Op de interactieve Social Wall werd een mix getoond van zowel locale socials en de wereldwijde socials. Zo konden de feestgangers op ieder event zien hoe het jubileum over de hele wereld gevierd werd.

‘Online Photo Gallery’
De foto’s die tijdens het feest gemaakt werden konden de bezoekers via een speciale Photo Gallery gemakkelijk terug vinden.  De Photo Gallery werd van Amsterdam tot aan Shanghai bezocht en kreeg meer dan 25.000 unieke bezoekers met meer dan 40.000 sessies. Tijdens de avond was #R55 trending topic op alle social media kanalen. Gemiddeld werden er 6,75 posts per minuut geplaatst.

‘Persoonlijke Aftermovie werknemers’
Tot slot konden de bezoekers via de Photo Gallery een eigen aftermovie samenstellen met hun favoriete foto’s. Na afloop van het event kreeg elke bezoeker de door hun samengestelde persoonlijke aftermovie toegestuurd, waarin zij nogmaals bedankt werden voor de tomeloze inzet. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.