Red Bull

Culture Clash

Event stream page

Samen met Red Bull ontwikkelde LiveWall een website voor de Red Bull Culture Clash. De Culture Clash brengt vier verschillende muziekgenres samen: van grime en dubstep tot house en hiphop, om ze tegen elkaar te laten battlen. De website doorloopt drie fases, zodat de bezoeker actief kan participeren. 

Website
De website doorloopt een pre-event fase, een event-fase en een post-event fase. Vóór de Red Bull Culture Clash plaatsvindt, zijn er teasers, algemene info, ticketverkoop en een line-up online te vinden. Tijdens het event zorgt LiveWall ervoor dat er livestreams op de website spelen. Ook bieden we een online podium aan verschillende vloggers, zodat kijkers thuis kunnen switchen tussen wat er gebeurt op het Mainstage en hun favoriete vlogger. Daarnaast is er interactie met het event: de kijkers zien welke artiest er zo dadelijk op gaat treden, hoe hard er gejuicht wordt en wat de statistieken zeggen. Deze informatie wordt live gegenereerd uit de beschikbare data. In de after-event fase vinden viewers after-video's en -foto's op de website.

Red Bull Culture Clash
Red Bull Culture Clash is gebaseerd op de traditionele soundclash cultuur uit Jamaica dat sinds de jaren ’60 haar sporen nalaat. Wie heeft het beste en hardste geluidssysteem maar vooral ook de dikste platen? De allereerste editie van Red Bull Culture Clash vond plaats in februari 2010 in Londen, als onderdeel van Red Bull Music Academy. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.