Red Bull BcOne

Redbull BcOne

Voting tool

Wie is de beste B-boy van 2017? Bij de finales van de grootste breakdance-wedstrijd ter wereld, de BcOne, ontwikkelde LiveWall een online stempagina én een Social Wall voor fans. De Red Bull BcOne is de grootste internationale ‘one on one’ breakdance competitie ter wereld. In 2017 vonden de finales voor het eerst in Nederland (Amsterdam, in een uitverkochte Westergasfabriek) plaats.

Stempagina
Ter promotie van het event ontwikkelde LiveWall een online poule- en stempagina waarop fans hun voorspellingen konden doorgeven. Hier gaven fans aan wie hun absolute favoriet was. De voorspellingen werden vervolgens gebruikt bij de live aankondigingen van de breakdansers. Ook konden deelnemers een foto van hun favoriete B-boy makkelijk delen via social media. Er werden enkele duizenden votes verstuurd.

Social Wall
Naast de stempagina ontwikkelden we een Social Wall, die tijdens het event werd gebruikt om alle ‘social arousel’ weer te geven. BcOne kreeg volledige controle over het CMS, waardoor ontwikkelingen on the spot en last minute konden worden aangepast.

Over BcOne
De BcOne is de grootste one-on-one breakdance-wedstrijd ter wereld. Sinds 2004 nemen jaarlijks 16 B-boys van over de hele wereld het tegen elkaar op. In 2017 vond de BcOne plaats in Amsterdam. De winnaar van 2017 was de Tilburgse Menno van Gorp.

Over RedBull
Red Bull wordt verkocht in 171 landen en tot nu toe zijn er meer dan 62 miljard blikjes Red Bull geconsumeerd. Zo geeft RedBull de wereld al meer dan 30 jaar vleugels!

Pers
Metronieuws

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.