Red Bull

Zeepkistenrace

Mobile voting en social wall

LiveWall is voor de tweede keer aanwezig bij de RedBull Zeepkistenrace in Valkenburg! Naast de snelste tijd, draait het bij de zeepkistenrace ook om de mooiste creaties. LiveWall creëerde een Mobile Voting App, waarmee bezoekers konden stemmen op hun favoriete deelnemers.

Het Limburgse Valkenburg staat in de zomer van 2017 in het teken van de Red Bull Zeepkistenrace: een prettig gestoorde wereld op wielen. Deelnemers vliegen met hun zelfgebouwde, creatieve zeepkist over de finish!


Stemmodule
Ook in 2015 speelden de zeepkistenfans al mee met een stemmodule. Deze werd voor de 2017-editie in een geheel nieuw jasje gegoten. Naast de Voting Tool was er dit keer ook ruimte voor een Social Wall, waarop de social posts van bezoekers voorbij kwamen. 

Fotografie en CMS
LiveWall fotografeerde alle deelnemers aan de Zeepkistenrace en koppelde deze foto’s via een custom CMS aan de juiste teams. Binnen dit CMS werden ook de deelnemers en de volgorde van starten beheerd. Binnen een deelnemersprofiel was er ruimte voor meer informatie over het team. Daarnaast stemde het publiek op de deelnemers. Als incentive werd een Samsung Galaxy S8 met gear VR verloot.

Social Wall
Op de Social Wall vond je mooie HTML-animaties, met een speciale video-call to action in de huisstijl van de RedBull Zeepkistenrace. De Social Wall werd getoond op een Full HD-scherm en bediend vanuit de regiewagen van RedBull TV.

Media
De RedBull Zeepkistenrace bij Hart van Nederland.
De redBull Zeepkistenrace op Dumpert.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.