Revealed Recordings

Revealed Vol. 10 Instagram Effect

Uniek Instagram filter

Instagram filters zijn vernieuwend en hot; en daarmee een perfecte match met DJ Hardwell en zijn label Revealed Recordings. Daarom ontwikkelde LiveWall een speciaal filter om de release van het album 'Hardwell presents revealed volume 10' extra onder de aandacht te brengen bij alle fans.

Artwork
Onze art director ontwikkelde het Instagram effect, waarmee je letterlijk in het artwork van het album komt te staan. Zet je telefoon op selfiestand (of niet) en plaats gezichten (net als Hardwell op de albumcover) in de bewegende effecten. Het filter is te vinden op het instagram account van @Revealedrec. 

Instagram effects
Met meer dan 400 miljoen gebruikers van Instagram Stories per dag en met meer dan 1 biljoen gebruikers van AR-effecten gemaakt op het Spark AR platform, zijn AR-filters dé marketingtool van nu. Sinds kort is het voor merken mogelijk om branded filters te creëren. Voor bedrijven is dit erg interessant, want je hebt met dit platform totale creatieve vrijheid. Bovendien bereik je ook nog eens op een interactieve manier nieuwe gebruikers en bouw je op die manier aan brand awareness. Denk er maar eens over na, telkens wanneer iemand jouw AR-effect op Instagram gebruikt, promoten ze indirect jouw bedrijf bij hun volgers. 

Unieke filters 
Als officiële partner van Giphy en Instagram,maken wij voor andere organisaties unieke stickers en filters. Onder het account van onze art director (@chrispelk) zijn onze filters al ruim 1,5 miljard keer bekeken. Hiermee behoort hij tot de top 10 Instagram artiesten wereldwijd. 

Revealed Volume 10
Na een succesvolle 9e editie van vorig jaar is Hardwell terug met de tiende editie van ‘Hardwell presents Revealed’. ‘Revealed Volume 10’ staat vol met nieuwe muziek van Revealed Recordings artiesten, evenals exclusieve nieuwe ID's van DJ Hardwell zelf.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.