RTL Nederland

All You Need Is Love

Interactieve website

Voor het nieuwe seizoen van het RTL-programma All You Need Is Love heeft LiveWall een nieuwe romantische én interactieve website gemaakt. Op deze website kunnen bezoekers niet alleen terecht om de meest romantische fragmenten en afleveringen terug te kijken maar ook eigen romantische of ontroerende verhalen kunnen delen door middel van het versturen van een Hallmark wenskaart.

Het populaire RTL4 programma: All You Need Is Love is al jarenlang hét liefdesprogramma op de Nederlandse buis. Iedere zaterdagavond weet presentator Robert ten Brink, ook wel Dr. Love genoemd, harten te lijmen, oude geliefden te herenigen en stille liefdes te openbaren in zijn razend populaire show. In het RTL programma waarin hij met zijn caravan door binnen- en buitenland reist en de meest romantische dromen laat uitkomen.

Op de interactieve website waar bezoekers naast de romantische afleveringen en liefdevolle fragmenten terug kunnen kijken ook eigen verhalen kunnen delen. Middels de wenskaarten van Hallmark en Robert’s schrijftips kan de bezoeker via de website de liefde verklaren aan die ene leuke jongen, je beste vriendin een hart onder de riem steken of simpelweg iemand verassen die dat gewoon verdient. De mooiste, liefste of meest ontroerende verhalen maken kans om door Robert persoonlijk te worden bezorgd. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.