RTL Nederland

RTL en Canon

Website Het Perfecte Plaatje

BN'ers kunnen schrijven, acteren, presenteren en/of zingen. Maar kunnen ze ook fotograferen? LiveWall Group maakte een perfecte website voor het RTL-programma 'Het Perfecte Plaatje'. Zeven BN'ers met passie voor fotografie gaan de strijd met elkaar aan: hun foto's worden beoordeeld door professionals. Wie vertoont dit keer de beste kunsten áchter de camera?

Het Perfecte Plaatje

In het Canon en RTL-programma 'Het Perfecte Plaatje' gaan zeven Bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan om de mooiste foto's. Tijdens elke aflevering moeten de deelnemers twee fotoshoots doen. Wekelijks valt er weer een deelnemer af die niet het perfecte plaatje heeft weten te schieten. 

Website

Bij een fotowedstrijd hoort een visuele website. Niet alleen kijk je hier de afleveringen én de gemaakte foto's terug, ook kun je meedoen met een uitdagende thuisopdracht (waarbij je ook nog eens kans maakt op een camera of abonnement op een fotografiemagazine). Daarnaast geven specialisten fotografietips in korte video's én lees je meer over de kandidaten.

'Het Perfecte Plaatje' was vanaf 31 oktober elke maandag 21:30 uur te zien bij RTL4. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.