RTL Nederland

RTL GP

De website voor de Nederlandse race liefhebber!

Echter race liefhebbers kijken dagelijks op de vernieuwde RTL GP website. Blijf op de hoogte van het allerlaatste Max Verstappen nieuws door middel van de speciale Verstappen nieuws filter, volg nauwgezet de verrichtingen van de Nederlanders in de Dakar Rally en blijf op de hoogte van de actuele standen en uitslagen. 

Op deze door LiveWall ontwikkelde website is het laatste nieuws, de laatste uitzendingen & fragmenten van alle verschillende racetypes (Formule 1, Dakar, WTCC, Rally en nog veel meer) te volgen. LiveWall verzorgde de volledige uitwerking van de website: interactie en visueel design, Infostrada F1 data en de informatie voorziening vanuit het CMS. Een totaal oplossing om de raceliefhebbers op de wenken te bedienen. 

De website is volledig responsive opgemaakt en dus ideaal te benaderen vanaf desktop, mobile en tablet. Binnen de website staan images en video centraal, waardoor de website spectaculair en aantrekkelijk oogt. Door middel van de endless scroll kan de content tot ver in het verleden worden achterhaald. De zoekbalk zorgt ervoor dat de bezoekers direct het gewenste artikel/video kunnen achterhalen.

 

De bezoekers van rtlgp.nl staan na ieder bezoek weer op pole-position! 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.