RTL Nederland

GTST website

GTST.NL

De populairste soap van Nederland, verdient natuurlijk een steady, responsive en aantrekkelijke website. LiveWall onderhoudt met veel plezier de website van Goede Tijden, Slechte Tijden.

Goede tijden, Slechte tijden is een Nederlandse soapserie die sinds 1 oktober 1990 wordt uitgezonden door de commerciële televisiezender RTL 4. De serie draait om de inwoners van het fictieve plaatsje Meerdijk.

Website
Op de GTST-website zijn de afleveringen terug te kijken, lees je al het GTST- en Meerdijk-nieuws, bekijk je fragmenten, speel je mee met prijsvragen en download je natuurlijk de Meerdijk App. Daarnaast vind je hier alle info over de Meerdijk-bewoners. 

App
Voor GTST ontwikkelde LiveWall eerder al een feestelijke jubileumwebsite met hoogtepunten uit de 25 jaar dat de soapserie draaide. Daarnaast staat LiveWall aan de wieg van de Meerdijk App: de app is vernoemd naar het fictieve dorp waar alle GTST intriges zich afspelen. In de app vind je extra video's die niet op tv te zien zijn, ontdek je als eerste nieuwe verhaallijnen, bekijk je flashbacks en maak je als eerste kennis met nieuwe personages.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.