RTL Nederland

Katwalk

Multiscreen-format

RTL MCN's Katwalk is een gloednieuw format over fashion & beauty in de entertainmentwereld. Nieuw presentatie-talent Valerie en de bekende fashion-blogger Lizzy van der Ligt geven je wekelijks een kijkje achter de schermen van glitter & glamour. LiveWall maakte de Katwalk multiscreen-website.

Website
RTL Katwalk is hét platform voor de nieuwsgierige vrouw die er goed uit wil zien. De website is een verzamelplaats voor branded video’s, trends, een ‘Live Fearless bucketlist’, promo’s en billboards.

Uitzendingen
De nieuwste video verschijnt elke dinsdag om 16:00 uur. Maar je ziet Katwalk ook elke zaterdag om 17:30 uur bij RTL 5 of op RTL XL. 

Presentatie
De bekende fashionista en blogger Lizzy van der Ligt weet via haar Instagram-account al ruim 170.000 volgers te inspireren en voor Valerie is deze wereld van glitter & glamour helemaal nieuw. Op het YouTube-kanaal van Katwalk delen ze eigenzinnige backstage-reportages vanaf o.a. de set van TV-programma’s en filmpremières. Iedere zaterdag ontvangen ze interessante gasten in hun eigen TV-studio in Amsterdam, waaronder topvisagist Thijs Willekes en stylisten Fred van Leer en Manon Meijers. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.