RTL Nederland

RTL Late Night

Nieuwe website voor RTL Late Night

Voor het nieuwe seizoen van RTL Late Night, ontwikkelde LiveWall een nieuwe interactieve website. Deze website biedt de kijkers een vaste omgeving waar ze na de uitzending terecht kunnen. Inspelend op de toename van mobiel gebruik, is deze website responsive en daarmee goed bereikbaar voor mobiele gebruikers.

RTL Late Night is een late night talkshow bij RTL 4 en wordt gepresenteerd door Humberto Tan. Humberto ontvangt gasten uit de wereld van entertainment, sport en politiek, die in de krantenkoppen staan die dag. Ze praten over hun actualiteit van de dag en kijken vooruit naar morgen. Luuk Ikink bespreekt de headlines, het opvallendste nieuws van de dag en de leukste virals.

Na een korte zomerstop, trapte Humberto samen met zijn sidekick Luuk Ikink onlangs het nieuwe seizoen af. Ook dit seizoen zal Humberto weer een zeer divers aanbod aan gasten hebben en wordt er taboe doorbrekende televisie gemaakt.  RTL Late Night wordt elke werkdag om 22.30 uitgezonden op RTL 4.

In opdracht van RTL, ontwikkelde LiveWall een nieuwe interactieve website voor dit populaire televisie programma.  Het doel van deze website is het informeren en enthousiasmeren van de kijker. Ook kan er via de site een nieuwe doelgroep aangesproken worden. Door het grote aanbod van geselecteerde videocontent, is er voor de bezoeker genoeg te ontdekken op deze website.

Op de website kan de bezoeker elke dag bekijken wie er die avond bij Humberto aan zal schuiven. Ook is er op website terug te zien wie er allemaal ooit te gast is geweest in dit avondprogramma. Muziek is tevens een groot onderdeel van dit programma. Op de website kunnen alle optredens van de show worden bekeken. De bezoeker kan ook alle afleveringen op de site terug zien. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.