RTL Nederland

De Nationale Sekstest

Second screen

Wat groeit er bij vrouwen als ze opgewonden zijn en bevat een zaadlozing meer of minder calorieën dan een rookworst? Deze en 23 andere vragen kwamen aan bod tijdens ‘De Nationale Sekstest 2017’. LiveWall zorgde ervoor dat je niet in de studio hoefde te zitten om mee te spelen: met de second screen app bepaalde je vanaf de bank jou seksuele kennis. 

Second screen app
De kijker thuis kon meedoen aan de sekstest via de RTL-XL app. De app is beschikbaar op alle smartphones en tablets met iOS of Android. Het is belangrijk dat je de app toestemming geeft de microfoon te gebruiken, zodat de app kan horen dat je naar het programma kijkt. Daarmee maakt hij de koppeling naar het gedeelte dat voor De Nationale Sekstest is ingericht. Aan het eind van de second screen quiz kreeg je een Seks IQ-cijfer, natuurlijk te delen via social media. 

Nationale Sekstest

Vijf bekende Nederlanders streden in de studio om de sekspert van 2017 te worden. De BN’ers zijn ieder gekoppeld aan hun eigen publieksvak: sexy moeders, onliners, stouterts, babes en hunks. De vragen zijn onderverdeeld in vijf categorieën.
In de categorie ‘ken je lichaam’ wordt gekeken naar de invloed van seks op het lichaam en andersom. In de tweede ronde, ‘tussen de lakens’, wordt meer ingegaan op de praktische kant. Seksuele gewoontes in andere landen komen aan de orde in de categorie ‘over de grens’. De ‘kut en klotevragen’ geven antwoord op moeilijke vragen over elkaars edele delen. In de laatste categorie, ‘porno en passie’ wordt de wereld van plaatjes en begeerte belicht.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.