RTL 7

RTL7Darts Bracket

Ben jij de Darts kenner van Nederland?

In de decembermaand gaan de harten van de Darts liefhebbers in Nederland sneller kloppen, het jaarlijkse PDC World Championship Darts staat weer voor de deur. Elk jaar wordt er reikhalzend uitgekeken naar de prestaties van Raymond van Barneveld, Micheal van Gerwen en Tilburgs favorite Benito van de Pas. 

Iedere fan heeft zijn/haar favoriet, maar wie beschikt er nu over de meeste Darts kennis? LiveWall ontwikkelde voor RTL voor het WK Darts het enige echte RTL 7 Darts bracket, waarbij iedereen zijn of haar toernooiverloop of winnaar kon voorspellen. Tot en met de start van de tweede ronde konden de deelnemers de voorspelling aanpassen via desktop, tablet en mobile. Daarna werd de inschrijving gesloten. Bij iedere goede voorspelling werden er punten toegekend tot een maximum van 88 punten. 

Tijdens het toernooi werd in de ranking continu de meest recente volledige tussenstand getoond. Ook kon de huidige voorspelling ten alle tijden worden ingezien. Uiteindelijk hebben ruim 6.500 Nederlandse Darts fans zich gewaagd aan het voorspellen van het WK dat werd gewonnen door Gary Anderson. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.