RTL Nederland

RTL Boulevard & Cordaid in actie voor kindgezinnen

Instagram Game

RTL Boulevard voert gedurende een actieperiode actie voor hulporganisatie Cordaid. Het thema van deze actieweek is Kindgezinnen. Cordaid helpt deze kindgezinnen overleven en zorgt weer voor toekomstperspectief. Om dit op verschillende plekken ter wereld te realiseren, kan er in de gehele actieweek bij ‘RTL Boulevard’ LEVEN worden ge-sms’t naar het nummer 4333. Speciaal voor deze actieweek heeft LiveWall een Instagram game ontwikkeld om niet alleen awareness te creëren maar natuurlijk ook het sms-en te stimuleren.

Kindgezinnen 
Kinderen van soms 12, 13 of 14 jaar moeten zorgen voor hun broertjes en zusjes. Iedere dag is een strijd om te overleven, waarbij ze zoeken naar voedsel, veilig drinkwater en onderdak. En dat op plekken waar het leven zelfs voor volwassenen al loodzwaar is. Cordaid helpt deze kindgezinnen met water, voedsel, onderdak, medische zorg, onderwijs en bescherming. RTL Boulevard roept tijdens de actieweek de kijkers op om dit belangrijke doel te steunen.

Instagram
Marieke Elsinga is voor Cordaid en RTL Boulevard afgereisd naar Oeganda waar 1,1 miljoen mensen uit Zuid-Soedan naartoe zijn gevlucht. In de vluchtelingenkampen waar Marieke is geweest, verblijven ruim 10.000 kindgezinnen. Zij leven daar onder erbarmelijke omstandigheden; er is een tekort aan alles. In Nederland spelen kinderen vaak vader en moedertje. Maar voor deze kinderen is het geen spel: het is de keiharde realiteit. Om te laten zien dat echt ouder zijn geen kinderspel is, heeft LiveWall een Instagram game ontwikkeld. Deze game werd gedurende de hele actieperiode getoond op het Instagram profiel van RTL Boulevard en Cordaid. Middels het spelen van de game kunnen er ook eenvoudig donaties gemaakt worden.

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar komt RTL Boulevard in actie voor Cordaid en heeft bijna 100.000 smsjes opgeleverd. 

 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.