SDWorx

75 jaar SD Worx

Sociale Interacties met een nieuwe website

Ter gelegenheid van het 75-jarige bestaan van SD Worx mag LiveWall aan de slag met een website. De website staat volledig in het teken van het 75-jarige bestaan van SD Worx d.m.v. sociale interacties, zowel op de website als daarbuiten.

Van interactie naar ‘Sparks’
De website staat in het teken van het maken van interacties tussen de medewerkers van SD Worx en hun klanten. Deze interacties worden aangeboden door de website. Iedere interactie is een aantal zogenaamde 'sparks' waard. Hierbij kan gedacht worden aan het delen van verhalen op de website, e-cards versturen naar collega's, vrienden en familie, digital speed dating tussen medewerkers en het aandragen van goede doelen.

Het doel
Alle interacties worden bijgehouden op de website adhv een 'sparks-meter'; een digitale meter die langzaam volloopt met sparks totdat er 75.000 sparks zijn bereikt. Zodra dit gebeurt, zal SD Worx een donatie doen van €75.000 aan een van de ingediende goede doelen.

De cijfers
Tot nu toe zijn er enkele honderden sparks verzameld, maar de teller loopt dagelijks op. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.