RTL Nederland

Smiths

Campagnewebsite Gezellige Tijden

In samenwerking met het bekende chipsmerk; Smiths ontwikkelde LiveWall een Facebook applicatie voor de Gezellige-tijden campagne van Smiths. Binnen de door LiveWall ontwikkelde Facebook applicatie kan de bezoeker eindelijk eens op de foto met zijn/haar favoriete chips karakter uit deze soap.

De bezoeker kan via zijn account een foto uploaden en kiezen met welk karakter hij of zij op de foto wil. De verschillende karakters uit de soap; Ham-karel, Miss Bugle, Wokkel, Mr. Pomptip, Ringeling of Mama Mia kunnen eenvoudig toegevoegd worden aan deze foto.

Gebruikers kunnen niet alleen op de foto met zijn of haar favoriete karakter maar er is vervolgens ook de mogelijkheid om de foto te voorzien van spraakwolkjes waardoor de foto nog meer tot de verbeelding spreekt. Nadat de foto helemaal klaar is, kan deze gemakkelijk gedeeld worden via Facebook. Deze Facebook applicatie heeft bijgedragen aan de interactie met de klanten op social media rondom deze campagne.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.