Sony Music

Sony Music Entertainment

Kersthits Adventskalender

Sony Music Entertainment is een van de grootste muzieklabels wereldwijd. LiveWall Group is partner van Sony Music Entertainment op het gebied van campagne, platform en contentcreatie. Gedurende de feestdagen speelt Sony Music Entertainment middels diverse playlists en campagnes in op het creëren van het ultieme kerstgevoel.

Platform

Voor Sony Music Entertainment heeft LiveWall Group een adventskalender ontwikkeld. De doelstelling van het platform is het verzamelen van fandata en het promoten van de Kersthits Playlist van Sony Music Entertainment. 

Fans bezochten de website en konden zich registreren middels in te loggen met Spotify waarmee waardevolle data over het luistergedrag van de fans wordt verzameld. Door het inloggen registreren de bezoeker zich automatisch voor de prijs van de dag. Het bezoek wordt opgeslagen voor remarketing doeleinden en de fans volgen door de Spotify connectie automatisch de Kersthits Playlist binnen Spotify.  

Prijs

Elke dag werd een nieuwe prijs vrijgegeven. Door middel van het openen van een vakje en vervolgen in te loggen werd de deelnemer een van de potentiële winnaars. Deelnemers maakten kans op prijzen zoals een Playstation 4, een jaar lang gratis Spotify of bonnen van bol.com.

Online content

De videotak van LiveWall Group, 15seconds.tv, ontwikkelde enkele geanimeerde video's voor online promotie. Zo werden preroll video's vormgegeven voor YouTube en enkele verschillende video's voor promotie op Facebook en Instagram. 

 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.