Sony Music

Luisterboekjes

Audiobook-website met Spotify integratie

LiveWall Group is partner van Sony Music Entertainment op het gebied van campagne, platform en contencreatie. Sony Music Entertainment is een van de grootste muzieklabels wereldwijd.

Audiobooks  

Sony Music Entertainment heeft slim ingespeeld op de toename van audio books. Tijdens de kinderboekenweek in oktober 2017 heeft LiveWall de Luisterboekjes campagne gelanceerd. Wekelijks werden nieuwe luisterboekjes gepubliceerd op Spotify en binnen het platform getoond. Ideaal voor ouders die in de avond een luisterboekje willen laten luisteren voor het slapen gaan.

 

Functionaliteit

 

Er zijn diverse functies meegenomen in het interactie ontwerp van de website. Zo kan de gebruiker een filter gebruiken om de audiobooks te filteren.  Wanneer de gebruiker een boekje als favoriet aanduidt, krijgt deze een autofollow op Spotify. De gebruiker kan zichzelf nu ook gemakkelijk aanmelden voor een nieuwsbrief.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.