SPAR

SPAR Pong

Ben jij een Pong-fanaat? Speel SPAR Pong en probeer zo hoog mogelijk te scoren.

LiveWall heeft in opdracht van C2B voor SPAR, een Nederlandse supermarktketen, een Pong game ontwikkeld. Ben jij een echte Pong-fanaat? Speel mee en maak kans op één van de 10 SPAR cadeaukaarten.

SPAR
SPAR is een Nederlandse supermarktketen en positioneert zich als de de buurtwinkel bij iedereen in de buurt. Jaarlijks ontwikkelt LiveWall voor SPAR verschillende campagnes.

Pong
LiveWall heeft dit keer SPAR Pong ontwikkelt, voor de echte Pong-fanaten. Gebruik je muis op je computer, of je vinger op je telefoon om de Duvel flesjes heen en weer te bewegen. Probeer op deze manier om de bitterbal heen en weer te pongen en versla de computer. Je hebt maar 3 levens dus doe je best!

Leaderboard
Door met deze SPAR game mee te spelen, maak je kans op diverse cadeaukaarten.  Een leaderboard is onderdeel van de campagne om de onderlinge competitie te vergroten. 

 

 

 

 

 

 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.