Spotify

Lowlands

Custom playlist generator

Lowlands Festival bestaat in 2017 een kwart eeuw. Speciaal voor het jubilerende festival heeft LiveWall samen met Spotify een Custom Playlist Generator ontwikkeld voor échte fans!

Custom Playlist Generator
LiveWall nam Lowlandslovers mee terug naar hun favoriete festivalmomenten met het ontwikkelen van de Custom Playlist Generator. Op www.spotify.com/25yearslowlands werd de muziek van 25 Lowlandsedities verzameld. Lowlandsfans en muziekliefhebbers kunnen hier een persoonlijke playlist genereren. Bijvoorbeeld van alle edities die ze meemaakten, of juist van de edities die ze helaas moesten overslaan. Daarnaast is het mogelijk om zelf favoriete artiesten te selecteren.

Favorieten
Naast de Playlist Generator heeft Lowlands zelf een uitgebreide playlist samengesteld met 250 tracks die 25 jaar Lowlands Festival symboliseren. Daarnaast verzorgde LiveWall het persbericht bij de lancering van de pagina. De generator was actief van 9 augustus tot 9 september 2017.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.