Supertrash

ST.ylebox

Website

De ST.ylebox is een persoonlijke stylingservice: op basis van jouw smaak, karakter en levensstijl verzorgt een persoonlijke styliste een vrijblijvend stijladvies. LiveWall Group ontwikkelde (en stylde) de website voor dit initiatief van ST.studio.

De website
Via de website maak je je eigen stijl-account aan, onder andere door het beantwoorden van een vragenlijst, zodat de juiste persoonlijke stylist aan jou gekoppeld kan worden. Elke acht weken ontvangen deelnemers 5 tot 9 items, bestaande uit een combinatie van ST. studio, SuperTrash & Kemist, thuis op elk gewenst tijdstip. Daarnaast ontvangen deelneemsters maandelijks op maat gemaakt stijladvies.

ST.studio

ST.studio is voor de vrouw met een druk bestaan, die modebewust is, maar geen trendjunk. Ze heeft behoefte aan duurzame relaties met merken die ze bewust kiest. Olcay Gulsen, eigenaresse van kledinglijn SuperTrash, sloeg met dit label een nieuwe kant in.  

ST.ylebox
De ST.ylebox is een persoonlijke styling service van ST. studio. Afhankelijk van jouw smaak, karakter en levensstijl stelt een persoonlijke stylist één keer per twee maanden een ST.ylebox samen. Deze doos bestaat uit verschillende artikelen die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Met jouw input, zal de persoonlijke stylist je wensen definiëren en neemt aspecten als styling, het plaatsen van een bestelling en het verzenden uit handen. Je personal stylist is te allen tijden voor jou beschikbaar via WhatsApp, telefoon of e-mail.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.