Trial campagne

Actie-website, fanpage en projectmanagement

De challenge

Voor een internationale stofzuigerfabrikant zette LiveWall een custom trial-campagne op poten. Zo lieten we een breed publiek kennismaken met nieuwe lichtgewicht, snoer- en zakloze stofzuigers met extreem veel zuigkracht.

Via een persoonlijke hashtag maakten deelnemers kans om 30 dagen lang, gratis een nieuwe, snoerloze stofzuiger testen. Hiervoor moesten ze de stofzuiger selecteren die het beste bij hem of haar paste. Uiteindelijk kregen de deelnemers de kans de stofzuiger tegen een gereduceerd tarief over te nemen.

User generated content
Om meer user generated content te creëren én de snoer- en zakloze stofzuigers onder de aandacht van een breed publiek te brengen, creëerde LiveWall een speciale actie-website en fanpage. Hier maakten 150 deelnemers kans op een trial: test 30 dagen lang één van de snoerloze stofzuigers. 

Linken
Deelnemers kregen hun stofzuiger thuisgestuurd in een custom verpakkingssleeve met QR-code, zodat er direct gelinkt kan worden naar de fanpage. Daarnaast benaderde en instrueerde LiveWall relevante influencers en vloggers. Ingezonden video’s werden geëdit om goed binnen de doelstellingen van de stofzuigergigant te passen.


Opvolging
Gedurende het trial-traject ontvingen de deelnemers twee e-mails met een door LiveWall gemaakte introductievideo met handige tips. Daarnaast was er een duidelijke call-to-action om vooral ervaringen te delen via social media met de de merk-hashtag. Ook verzorgde LiveWall de telefonische opvolging, nam de betaling met kortingsactie over en organiseerde de Adwords en Facebook-advertenties

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.